tisdag

Godmorgon vaknade nyss, igår var en skön kväll jag var ute och sprang och degade i soffan. Idag måste jag baka, och funderar på en spring tur :) runt 1 kommer carro på besök dessutom flyttar hon bredvid mig snart!!!nej  nu ska jag dra mig från datorn puss!

It's raining men, hallelujah


30 MAJ


Ni är så bra brudar


Kom nyss in blöt efter ett intervallpass ute i regnet! kallt vare aa, vad äre jag säger det är snart sommarlov och det är typ 10 grader :c nej nu måste jag gära mig iordning för att fara och jobba, puss!

nelly.com



lördag kväll

Kom nyss hem från UH, mina ben värker som attan efter att man sprungit runt där som en galnig! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer vi får se jag får väll ta kontakt med någon av mina kära kompisar :) jag vet att det är dåligt men nya bilder med det kommer så småning om. Puss!


18:27 yey


Fredag igen då, veckorna går verkligen skit fort! Sista inlämningsuppgiften är inskickad och klar resterande veckor som är kvar kommer endast bestå av massa lek. Har inte så mycket mer att säga men ha en super mysig fredagskväll!

du är galen


Tie your converse


Upp


More balloons pictures

Snart är det fredag igen!


Äntligen är jag klar med boken vi ska ha läst ut till imorgon, jag och Elin satt typ tre timmar och bara läste som attan! Vi hade sovmorgon till typ 9 vi började 10 i 10 vi hade spanska nationella muntligt, sedan slutade vi hehe. slappt! Vi gick på stan ett tag jag fick med mig en söt och användbar kosta från Veromoda för 50:- kap!
Sedan köpte vi BOX 3 och tog bussen hem. Imorgon får bajs elin sommarlov med det vet väll alla redan eftersom att det är det ända hon har pratat om det senate 10 veckorna.... Men fredag imorgon iaf. Jag tycker att det känns sjukt att det är sommar lov snart, men det är inte speciellt varmt ute, eller brukar det vara såhär? man glömmer ju hur det känns när det är sommar under vinter. Till helgen ska jag jobba både lördag och söndag så jag har ju inget liv då. Men jag får lida och vara uppe länge ändå! Igår var jag på körskolan i 3 timmar för att gå den där kursen så jag kan börja övningsköra, men det gick ganska bra var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Så nu ska jag bli grym på att köra bil än fast jag redan är det. Nej nu ska jag slappa lite till sedan kolla på mitt träningsprogram som pappa har fixat och se vad jag ska springa idag tror dessutom att det är styrka också, känner mig inte så peppad just nu men det kommer väll. Men ha en bra torsdags kväll och så längar vi till fredag puss!

16 dagar kvar till sommarlov inte illa!


TORSDAG


håller just nu på att göra pannkakor, men det går inte så bra eftersom att vi inte har några ägg. Senare typ kl6 ska jag på körkurs grejs i 3 timmar kommer att dö, aja men ha en bra dag och hjärta på sovmorgon imorgon alltså!

19:49 afternoon


Balloons


Lekte lite med ballonger såhär på eftermiddagen hihi

så länge du är med mig


Du är störd, jag tyck om dä!
Det var lite mer bilder sedan helgen, det var iaf mysigt, som alltid hihi. Det kommer nog att droppa in lite fler eftersom :)

i will follow you wherever you go


Tisdag


Sitter hos Elin och pluggar så smått. Vi slutade tidigt idag skööönt! hör av mig.


Vi två 17 år


Okej, nu får det räcka för en stund, kommer nog fler eftersom!


två steg från paradiset


River en vacker dröm


a bike ride


Lördagen+ Söndagen- strawberries!


+++


pizza söndag

Sitter hos maja, vi har knäppt lite kort och nu är pizzan i ugnen! bilder kommer sen kan jag lova :)!
maja den tönten ville inte vara med på alla :(

falla fritt


lördag afternoon

Huvudvärk har jag så det skriker om det! jag har jobbat idag, just nu sitter jag i soffan och tittar rakt fram typ, ska snart gå och duscha och så får vi se vad som händer sedan :) harne.♥

22:50


Den där är också riktigt frän, men den är dock låtsas hehe kanske ska sattsa på det så jag kan ha många olika och byta hheh

på kvällskvisten sådär

                                                 

Hur bajs snyggt är inte det här?! om jag någon gång skulle gadda mig skulle jag göra sådär shit va snyggt! håller ni inte med mina kära ?

TORSDAG

Är helt slut i kroppen. Vi sprang ju 2 km idag på skolan, jag gjorde slut på mig helt, Lisas mamma hämtade oss uppe på skyttis vi fick stanna vid ica typ så att jag kunde spy... haha gick direkt och la mig när jag kom hem efter att jag suttit i duschen och duschat. Jag kom hem typ 2 och sov till halv 7, braa att jag kommer att sova ikväll ööhh nej.

ur en låda på vinden


Den ska ju inte allt sitta sådär, liitteee oversize hehe men är ju trots allt mammas. Men tycker den är lite söt ändå :)

LOOKBOOK


Hur snyggt?

Swimwear




för er som vill ha lite billigare!

http://shop.ziperall.se/shop/school_web_shop/show/9854

521 år i fängelset


det här är också sjukt

Botox på 8 åring?


Sjukt

jag får självmordstankar

Tappade min börs på bussen, andra gången nu. Dåligt less jag är, dhkjfh
Om ni ser min kära börs ring mig 0730972936 snyft haha nejmen världen ska ju ändå gå under på lördag så jag hinner varken få barnbidraget eller lönen så spela roll.

aldrig skattat så här mycket, mitt nya liv

http://www.kanal5play.se/program/play/totalblackout-s01e01
omg jag dör hahah mitt nya liv seriöst!

choose your favourite



Vilken gillar ni bäst?

en glimt av blå himmel och sol


Med ena foten utanför- Tuesday


Vi går ut och brinner upp i natten


day´s look


blackout

http://www.kanal5play.se/program/play/totalblackout-s01e03
älskar det här programet hahha, Elin kolla du kommer dö. Jag skrattar mig igenom hela tiden, haha kramp i magen nu ! sjukt. Tror jag ska anmäl pappa haha!

mitt ute i skogen


Kom hem från ett tag sedan, blev åksjuk av bussen hem ehe. Kommer höra av mig senare, sov riktigt dåligt inatt så är riktigt trött. Tror jag ska sov ett tag hehe

monday´s look


Lite halv suddiga bilder sådär♥.. hehe aja skit samma, nu blire spring tur med mamaaa.

säg ingenting till mig


Måndag- ny start, ny vecka


Håller på att redigera lite bilder, dom kommer upp snart, jag vet att jag varit off men haft så himla mycket att göra. Men vi får se om jag kan blogga lite oftare, heheh känns mest drykt menmen :)hare

Fredag den trettonde


Super dålig uppdatering jag vet var tre dagar sedan haha. Men jag har jobbat kväll några dagra i veckan så haft lite tid! har dessutom mycket läxa och skit, jag längtar efter min sovmorgon imorgon! På dagen måste jag plugga sedan jobbar jag kväll på lördag och måste plugga på söndag ja min helg yes... men man får tänka framåt snart sommar lov. Ska se till att ni får lite nya bilder har lite små saker jag ska visa:) men ha en bra fortsatt kväll♥
Blir glad av bilden iaf :) carro är bra

Dekorerade shorts


Nu går jag och lägger mig, godnatt!♥

sjukt bra väder

Slutade riktigt tidigt idag, sitter just nu ute på elins uterum eller vad man nu säger, funderar på att ta en tur hem och hämta kameran, blir knäpp sugen när det är fint väder kan int hålla mig hehe. hör av mig senare.
Ta en titt på elins blogg vetja! Här hittar ni den!


brunt:o


Jisses vad brunt hår jag hade vintras! nu får det bli blont till sommaren och så får vi se till hösten.

soliga 9/5


Vilket härligt väder det har varit idag, dessutom har elin och jag varit duktig och gjort läxa:) vi får se om jag skriver något mer idag höres :)

Söndagens bilder


Kom hem från en natt hos Hanna vid typ 3. Vi har legat i solen och gassat hela dagen. När jag kom la jag mig i solen igen hehe. Ehh ja jag har inte mycket mer att säga, vi hörs♥

Hanna+Hanna


Gårdagens bilder, lovely


Firefly


Kom för ett tag sedan hem från jobbet, nu ska jag duscha och sedan till Hanna.
Ni måste prova denna dryck super bra och god, inte speciellt söt. Det finns olika smaker den här heter
"Sharpen up" ja ni hör ju på namnet man blir lite piggare i hjärnan. Det kostar 30:- kr om jag inte är helt fel ute :) prova!

friday and i´m in love



Flätor!


Gudarns vad detta är snyggt, måste provas!
Känns som en skön sommar frisyr.


Grattis Amanda...


..... på din 16 års dag!

5 Maj


Dagens tråkiga och vanliga outfit, bättre än ingeting iaf :)

Skor/bikini!


Finns även på vänstersidan! :)

Shopping


Ni ser ju linnet på vänstersida, jag köpte det i Örebro Monky

Dagens


Roligt? heh

Som ni kaske ser har jag en liten rolig sak, min nyaste shoppig!
Jag kommer ju att uppdatera lite då och då när jag köpt något kul och nytt.
Sakerna som är uppe nu har jag köpt i Örebro förutom bikinin som jag köpte igår :)
Vad tycker ni?

pussen

Nej nu måste jag gå och lägga mig sov typ 3 timmar inatt... trött som ett as visar shoppingen imorgon! vill ta fina bilder om jag ska visa därför det kan ta lite tid ibland. Men godnatt sovgott♥

underbara öret


Jennifer var på skolan när dessa kort knäpptes så därför hon inte är med, sen han jag typ inte ta några fler bilder hehe :)

ny bikini


Köpte en vit bikini idag! fast underdelen ser inte ut som på bilden, den har inget streck där fram hehe :)
Det är grymt snygg, vit och fräsch! och skön hih

skrillex


Nu sitter jag och carro påväg hem från underbara Örebro, vi kommer hem till övik halv 5.. yeyy!
Vi har iaf haft en sjukt bra vecka, hoppas ni också haft det!
Lägger in blder sdan, har tagit typ en tror jag men ändå!

RSS 2.0