16:31- S t a r s h i p s

Hejsan! Sitter just nu ute på balkongen i solen, fy vad skönt det är!
Helgen har varit mycket bra och bättre ska det bli på extra dagarna vi har fått.
I fredags körde jag elin och lisa runt lite i stan hehe, efter ett tag for vi upp och hängde på valla, igår slappade vi bara hemma hos elin, vi gjorde inget speciellt. Idag for vi in till stan lunchade, dom skulle kolla på lite kläder till sista april.

t r o m i g

Tre bilder bjussar jag på, den sista kommer från i onsdags då jag lisa och elin lyxade med lyxshake!

friday


liten tuuuuuur

Drar ut på en invigningstur med brudsen, hoppas jag överlever (skämt åsido). Vi får se hur denna kväll slutar, opsssi svejs

halva veckan- O n s d a g


a good friend

Måste gratta min fina vän Lisa som tagit körkortet!! duktiflicka

2011-2012


min dag

Världens skönaste bh!!

v o v v e n


look at you and smile


t i s d a g 2 4 a p r i l

En bra dag har förflytit och det kan abra bli bättre, kaffe på stan med elin och sabina efter skolan. Snart kommer elin upp då blir det prommis med vovven Nicede höres puss

taggad för s o m m a r


stupid love


a girl's favorite color, p i n k


n ö j d i s


dregglar

Så ryggit galet snygga, dör, osköna och svår- använda, inte dyra och min storlek.
Är dom menade för mig då?

gårdagen

Hängde med mina brudar igår, först åt vi på Ilpadrino. Sedan gick vi upp till bion och såg Hunger Games. Hahaha ja än vad vi gör så skrattar vi oss igenom det, ni får mig att må bra!
Idag har jag jobbat som igår, fy jag har inte haft sovmorgon på 11 dagar nu. Det ända bra med att jobba är att man är lycklig den 25 varje månad. Jag fick dessutom lov att cykla hem idag efter att jag städat.. Jag har suttit ner sen jag kom hem, kommer nog inte röra mig nånting mer ikväll.
Snodde bilderna från sabinas blogg http://sabinalinneacarlsson.blogg.se/

j u s t s a y i n


April 18, 2012

hellooo, halva veckan har gått och den jobbigaste dagen är bortgjotd. Min skol motivation är utpumpad och ligger på noll just nu.Har inte ätit middag än heller.. jag ser glad ut på bilden men det är jag inte

instagram

@Hannaohmaan- Instagram

2 0 : 2 7

Tjaba hade en dryg dag på skolan idag om i ville veta tänkte jaaag. Gick på stan med elin efter skolan fick med mig lite nödvändiga saker (vad jag intalar mig) tog sedan en fika på Wayne´s göttde. Funderar på att gå och lägga mig nu är riktigt trött. Godnatt och sovgott!

Tuesday, three days left

Fick en kommentar från nån fegis att jag hade råkat skriva torsdag istället för tisdag. Ni kanske märkt vid det här laget att det där med månader och dagar inte är min starka sida, håller liksom inte ordning hehehe

det handlar om att ge och ta


LET ME SEE YOUR BODY MOVE LIKE A MARACHA

Första skoldagen är nu avklarad, jag har nyss käkat lite fisk och potatismos! Jag och elin skulle egentligen på bio ikväll men vi glömde bort det...
Lovet har varit kung, jag har varit riktigt hurtig och varit ute och sprungit fem gånger! med mamma som push så går det lite bättre, hon är en galen kvinna.

s e x t o n d e a p r i l


Torsdag

Heeeeej
Haft bott lite hos maja de senaste dagarna! Igår bjöd vi Linnea och Hanna på tre- rätters, vi spelade spel snackade och degade. Imorse vaknade jag mittemellan Linnea och maja eller maja hade gått upp och fixat gormé frukost.
Efter frukosten tog jag bussen in till stan där jag mötte upp nora, vi gick på stan fixade lite grejs sedan lyxade vi med lunch på Waynes, eller lyx och lyx en vardaglig lunch nu för tiden.
Avslutade dagen med en tur på relaxen! mycket skönt, och mycket nakna gubbar, mindre skönt he-he
Saltvattenbadet, det var meningen att man skulle flyta med jag sjönk som en sten
haha..

P å s k a f t o n

Mammas goda påskmiddag! Efter mat bjöds det på glass och hemmagjort chokladsås, bäste ♥
Imorgon drar vi iväg till mormor och morfar och kusinerna, antar att det blir skoteråkning, pimpling och grillning på schemat. Hoppas på sol!!

7 april

Hej!:)
Var duktig och klev upp nio idag för att åka in till stan med Lisa vid tio, jag städade och sedan gick vi en sväng på stan och snälla jag bjussade på fika!
När vi kom hem satte jag mig på bron & solade, mamma tvingade med mig att spring, måste börja jobba på min kondis, verkligen.
Vad hände sen, jag bastade, slappade & åt go mat.
Igår hjälpte jag pappa att bära lite brädor när vi var klar var jag ambiös och läste min svenska- litterär bok haha kommer bli stolt om jag lyckas ta mig igenom den! Sedan var det 20 års kalas pågång, med go mat och efterrätt! Efter det mötte jag upp Louise och Amanda på bion, vi såg nya American Pie-filmen, mycket trevligt.
Gladpåsk och godnatt :)


staden


stalkerelin

Jag ber såååå hemskt mycket om ursäkt för det storaaa felet jag gjorde och råkade skriva 4 mars istället för april, verkligen, förlåt. Det var min vän stalkerelin som är besatt av mig som skrev det så jag kunde återgärda felet.

f j ä r d e a p r i l

Tråkiga bilder, jag vet.
Här ser ni iaf min fina nya tröja. Såg den med hjälp av att en tant typ skrek ut att det var ful. Jag kollade såklart var hon pekade och denna skönhet hängde där. Nujs.

loveuu



Maja
om 3 dagar kvar till lov:
snygging!

världens finaste låt


3 dagar kvar till lov

- NICE DE

RSS 2.0