Feb. 28, 2013


because of you


Feb. 26, 2013


Duscha på Hannas vis,


jan, feb..... nov, dec, 2012

 

Funny you're the broken one but i'm the only one who needed saving


Maaa girls


Mys på olles med mina brudar


Skjutsade lite snygga brudar


Vårkänslor


Uf mässa, sundsvall


Hihi


Twitt, insta


Wiooo


Lill grabben som aldrig fick hår


shiiiiit, vad liten


skrämmande längesedan

 
Det här kan man kalla skräck blandad förtjusning. Hur såg man ut, vad tänkte man? hahha ååå herre.
Dessa spontana kvällar som kunde sluta sprecis hur som helst.
 
Jaaa, flickor vet ni vad? vi hade inte mycket innanför pannbenet.

Carran och Fia


Fjällen 🎿


Gött hos marris


Fina väder

 
åå vilket väder det bjuds på idag! super härligt. Jag smsade elin och frågade om en prommis skulle passa, men hon svarade aldrig så jag gick ut själv lite sådär halvsur själv. När jag kommit ut en bit på sjön ringde hon, så då var det bara att vända om men sällskap fick jag iaf. Nu sitter jag inne, svettig som bara den. Lite lunch på det här så, sen väntar jobb, känns sviiiiin jobbigt, men vad gör man inte för pengar.. 

Feb. 03, 2013


Lördag 2 februari

Vaknade för ett tag sen, tänkte vara duktig så jag tog med mig datorn och gick upp, gjorde frukost och började skriva klart en uppgift. MEN då lägget såklart internet ner för grannen skulle fixa nånting. Halv jobbigt när jag kände att jag var pågång...

Jag pratade med Elin för ett tag sen för att komma på nåt att göra idag innan jag börjar jobba, jag börjar 4, och slutar runt 12 puhh känns jobbigt bara jag tänker på det.

 


Friday

 

Hejhopp, min fredag har varit hur bra som helst. Efter en slapp skoldag tog jag och Carro bussen hem till henne och myste på. Runt fyra började vi med middagen så det stod på bordet när hennes pappa kom hem. Efter maten blev det snabba ryck, efter ett stopp hemma hos mig för att hämta mina badkläder och grejs åkte vi mot relaxen.

Efter tre bastusittningar lite bubbelbad, kalla duschar och två turer i magic eye så var vi ganska trötta i kropparna. Kvällen blev lite extra bra när vi hade fina linnea som bastuvärd!!

Just nu sitter jag i soffan hemma hos Elin med hopp om lite sällskap för att pigga upp en slapp soffkväll, ha en fortsatt bra fredag 😚

 


RSS 2.0